Casemiro - et fysisk pragteksemplar

Casemiro har i mange sæsoner efterhåndet været en af de vigtigste spillere på Real Madrids førstehold, hvilket ikke blot skyldes hans høje niveau, men også det faktum, at holdet aldrig for alvor har haft en reserve til positionen, som cheftræneren har stolet på.

Derfor er det også heldigt, at Casemiro har vist sig at være et fysisk pragteksemplar. Ifølge MARCA har brasilianeren ikke haft en skade i de sidste to år, og vi skal mere end fire år tilbage for at finde hans seneste muskelskade. Selv i denne sæson med det tætpakkede kampprogram, hvor Real Madrid har haft 19 spillere ude til skader undervejs, har Casemiro endnu ikke meldt afbud på grund af skader.

I denne sæson har Casemiro indtil nu spillet i 17 af 21 kampe, og de fire missede kampe skyldes to gange COVID-19, én gang karantæne og én gang Zinedine Zidanes eget valg. I sidste sæson var Casemiro også en af de første på holdkortet, hvor han med 46 kampe ud af 51 mulige spillede over 90 % af kampene. 

Vi skal helt tilbage til den 11. november 2018 for at finde Casemiros seneste skade (og den eneste i løbet af de sidste fire år), hvor han sad ude i en måned med en forstuvet ankel. 

Seneste artikler...

Annonce