Zidane: Planen er at Hazard skal spille

Zinedine Zidane har snakket med pressen forud for aftenens kamp imod Elche, og her varsler franskmanden et comeback til Eden Hazard, der ikke har spillet siden den 28. november.

Zidane sagde:
- Han er med i morgen (i aften, red.), og planen er, at han skal spille lidt. Den anden dag besluttede vi noget andet. Han har været med holdet i flere dage nu, og vi ser frem til at få det meste ud af det.

Om den beskedne spilletid til Isco og Marcelo:
- Jeg regner med alle mine spillere. Jeg blander mig ikke i rygter om, at spillerne vil væk. Alle spillerne træner godt. Det er godt for træneren. De er professionelle, og jeg synes, de træner godt. Jeg er glad for at se, at alle spillerne er fokuserede. Alle spillerne vil spille, det er svært at holde dem ude, men det er en del af trænerjobbet, og det er den slemme del.

Luka Modric har officielt forlænget sin kontrakt, men Sergio Ramos og Lucas Vázquez står i øjeblikket stadig med kontrakter, der udløber til sommer. Zidane sagde følgende om situationen:
- I ved, hvordan jeg har det med disse ting. Jeg ønsker, at alle disse spillere bliver her, fordi de er de bedste. Jeg vil have disse ting ordnet – hurtigt, naturligvis.

Zidane har holdt igen med sine rotationer på det seneste, og til spørgsmålet om hvorvidt de skaber større risiko for skader sagde han:
- Der er mange professionelle her, og der er mange kompetente mennesker, der tager sig af dette. Vi vil aldrig tage risici, hvis vi ved, at en spiller kan komme til skade. Risikoen er der generelt, fordi der er mange kampe og træningssessioner.

Seneste artikler...

Annonce