Benzema involveret i 20 sæsonscoringer

Med sine to mål imod Alavés i weekenden kom Karim Benzema op på 15 mål i sæsonen, og med sine fem assists oveni har han dermed været direkte involveret i 20 af holdets mål indtil videre. Med 24 kampe under bæltet for Benzema i sæsonen er han dermed tæt på at være med i en scoring per kamp. 

Benzema er klart nummer ét på holdets interne topscorerliste, og assistlistens førsteplads deler han med Rodrygo, der ligeledes har lagt op til fem kasser. 

Los Blancos' nummer 9 har scoret ti af sine mål i La Liga, og de er kommet imod Levante, Huesca (to styks), Valencia, Athletic Club (to styks), Granada og senest to imod Alavés. Derudover har han scoret fire gange i Champions League med tre mål imod Borussia Mönchengladbach og et enkelt imod Inter, og det sidste af de 15 mål blev scoret imod Athletic Club i semifinalen i den spanske Super Cup, som Real Madrid tabte med 2-1.

Alle Benzemas fem oplæg til mål er faldet i La Liga, hvor han bemærkelsesværdigt nok har lagt op til alle Fede Valverdes tre sæsonscoringer imod Betis, Barcelona og Huesca, og derudover assisterede han Luka Modric' og Lucas Vázquez' scoringer i kampen imod Eibar. 

Seneste artikler...

Annonce