Referat: Real Madrid - Levante 1-2, LaLiga, 21. spillerunde

Hermed følger referat af kampen mod Levante, LaLiga, 21. spillerunde:

Kort opsummering af kampen:
Farvel spansk Super Cup. Farvel Copa del Rey. FARVEL LALIGA. Farvel januar.

Jeres skribent til denne kamp havde egentlig håbet, at det havde hjulpet at sove på det, men hvor skal man starte og hvor skal man slutte i al denne elendighed, som spillerne leverer. Selv mod en upåagtet modstander som Levante fik man alting til at se svært ud. Det blev naturligvis ikke bedre af, at historiens dyreste forsvarskøb i Real Madrid, Eder Militao, syntes at han skulle drøne ind i en Levante-spiller efter 8 minutters spil og blive udvist. Marco Asensio gav dog lidt håb fem minutter senere med sin scoring, men Levante lod sig ikke chokere og overtog styringen af kampen, hvor man havde mest spil og flest afslutninger og det var egentlig fortjent nok, at Morales kunne udligne efter 32 minutters spil. Levante havde ingen grund til at pakke sig og forsvare det ene point, for der var absolut ingen trussel fra nogen af Real Madrids offensive spillere og derfor kunne man lige så godt forsøge at få alle tre points med hjem. Det lykkedes i anden halvleg, da Roger resolut huggede bolden i nettet. Dermed fik han revanche for det straffespark, han brændte på Thibaut Courtois og som i øvrigt blev begået af Vinícius. David Bettoni forsøgte at ændre på tingene, men som så mange gange før, var det med 1-1 udskiftninger, altså hvor man fastholder formationen, men bare skifter dårligere spillere ind.

Kampens spiller:
Det er virkelig vanskeligt at finde en spiller, men den må gå til Thibaut Courtois, som trods alt reddede et straffespark. Det er man ikke vant til at se.

Kampens badebold:
Okker gokker gummiklokker………sådan kunne man godt vælge en spiller fra Real Madrids hold, for de stod da virkelig i kø for at få lov til at blamere sig selv. Det bliver til en brasilianer. Eder Militaos udvisning efter 8 minutter var for dum, men man kunne også lade den gå til Vinícius, som denne skribent havde følgende sarkastiske kommentar om i en messenger-tråd: Nydelse, Vinícius. Den kælne måde han kan køre bolden ud over sidelinjen på…..det ser man ikke mange steder.

Han bliver vist aldrig nogen publikums-yndling på det nye Estadio Santiago Bernabéu.

Perspektiverne frem mod den næste kamp:
Jamen, det er jo ganske enkelt. Der er ingen perspektiver. Real Madrid er færdige i LaLiga-sammenhæng her halvvejs gennem sæsonen og derfor handler det nu om at få afsluttet på bedst mulige vis, så man i det mindste kan fastholde placeringen som nr. 2 og så må man forsøge at nå så langt som muligt i Champions League.