Fransk medie: Aurier et emne i Real Madrid

Tottenhams højreback, Serge Aurier, har kontraktudløb med London-klubben i 2022, hvilket angiveligt har fået ham til at overveje sin fremtid hos sin nuværende arbejdsgiver allerede i sommerens transfervindue. 

Mauricio Pochettino, der kender Aurier rigtig godt fra deres fælles tid i Tottenham i perioden 2017 til 2019, skulle allerede have været i dialog med højrebackens agent, da PSG's cheftræner gerne vil genforenes med ham i den franske hovedstad.

Det rapporterer det franske medie FootMercato.

FootMercato smider imidlertid også Real Madrid i puljen over potentielle bejlere. Således mener det franske medie at vide, at Real Madrid skulle gå med seriøse tanker om at forstærke højrebacken frem mod den kommende sæson, da man har været ude i alt for mange eksperimenter og lappeløsninger i indeværende sæson. 

Real Madrid burde også kunne lege med på prisen, da Auriers prisskilt blot skulle lyde på små 12 millioner euro, men indtil videre har den spanske hovedstadsklub blot sendt løse følere ud for at få en fornemmelse af højrebackens intentioner.

Aurier kan navigere såvel på højrebacken som på wingbacken, hvilket naturligvis gør ham ekstra interessant for Real Madrid, der yndet at spille med begge varianter i indeværende sæson med delt succes.

Seneste artikler...