AS om Mbappé: Situationen er bedre end i 2017

Trods Florentino Pérez' mange indikationer på, at Real Madrids økonomi ikke er til det store festfyrværkeri på transfermarkedet, fortsætter rygterne om Kylian Mbappé og Real Madrid ufortrødent, også under EM.

I Madrid klynger man sig fortsat til håbet om, at Mbappé ikke ønsker at forlænge med de storsatsende franskmænd, og at det vil drive klubpræsident, Nasser Al-Khelaifi, til et salg af verdensstjernen allerede denne sommer. 

Og når pengetræerne ikke vokser ind i himlen i Kongeklubben, må man se sig om efter midler andre steder, og det skal altså være via en oprydning i overskudslageret. 

Således melder AS, at spillere som Luka Jovic, Dani Ceballos og Brahim Díaz skal sælges for at finansiere Mbappés ankomst, som uden skyggen af tvivl vil overstige €100 millioner, også med bare ét år tilbage af kontrakten. 

I 2017 havde man også snøren ude efter franskmanden, men dengang blev hans ankomst forhindret af, at man allerede var godt besat på de forreste pladser af Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema. 

Siden er der løbet en del vand igennem åen, og skulle Mbappé bestemme sig for at tage til Madrid, så vil han med det samme være klubbens helt store stjerne. 

Det er vanskeligt at sige, hvad der kommer til at ske, men Mbappé forventes at træffe en beslutning denne sommer om hvorvidt han vil forlænge med PSG, eller om han ønsker at åbne døren for Real Madrid. 

I øjeblikket spiller Kylian Mbappé EM for Frankrig, hvor han arbejder tæt sammen med Real Madrids Karim Benzema. 

Seneste artikler...

Annonce