Spansk presse: Real Madrid afviser Ancelottis ønske om Dalot

Den spanske sportsavis AS mener at vide, at Carlo Ancelotti har et brændende ønske om at hente den portugisiske højreback, Diego Dalot, til den spanske hovedstad i indeværende transfervindue for at forstærke mulighederne på højrebacken.

Her råder Real Madrids italienske træner i skrivende stund over spillere som Dani Carvajal og Álvaro Odriozola, ligesom Lucas Vázquez og Nacho om nødvendigt også kan bestride positionen. 

Real Madrid har, ifølge den spanske medie Defensa Central, imidlertid afvist Ancelottis ønske om at forstærke truppen med Dalot, også selvom Odriozola skulle blive solgt i indeværende transfervindue, da man har valgt at lægge alle æg i kurven på Kylian Mbappé, som man fortsat håber på at kunne vriste ud af PSG's jerngreb i sidste time af sommerens transfervindue.

Ancelotti drømte allerede om Dalot, da han var i Everton, hvorfor italienerens interesse i højrebacken ikke er af ny karakter, men i Real Madrid er man altså mere end overbevist om, at Lucas Vázquez er en mindst lige så god gardering på højrebacken....... også ved et salg af Odriozola.

Seneste artikler...

Annonce