Optakt: Real Betis - Real Madrid, LaLiga, 3. spillerunde

Real Madrid brager i aften sammen med Real Betis på Benito Villamarín, hvor tilskuerne plejer at blive serveret en gedigen lækkerbisken af et seværdigt opgør, når verdens største klub er på besøg i Andalusien.  

Således er de seneste fem møder på Betis’ flotte hjemmebane endt ud i 26 mål fordelt mellem aftenens duellanter. Real Madrid står noteret for 17 mål og Betis for ni mål.

Los Blancos seneste nederlag til Los Verdiblancos på udebane var tilbage i 2019/2020-sæson, hvor Zinedine Zidanes tropper tabte det omvendte opgør i LaLiga med 2-1. Herudover står man noteret for fire sejre i de seneste fem opgør på udebane mod Betis.

Aftenens hjemmehold har fået en lidt vaklende start på den nye sæson i LaLiga, hvor det er blevet til to point i to kampe efter remis imod to af ligaens, på papiret, dårligste mandskaber i Cádiz og Mallorca. Pellegrinis mandskab er imidlertid ikke en størrelse, man skal spøge med på hjemmebane. Således nappede Betis ti af 19 mulige sejre på egen grønsværen i sidste sæson – man tabte kun fire kampe.

Derfor er Real Madrid selv sagt også nødt til at være mere årvågen i aftenens kamp end mod Levante og udvise en hel anden energi og intensitet end tilfældet var i weekenden, hvor den lille valencianske klub i flere tempi overraskede Real Madrids defensiv – først efter pausen og igen efter drikkepausen i anden halvleg.

Ancelotti antydede da også på gårsdagens pressemøde inden kampen, at man har arbejdet lidt mere på defensivens struktur, da italieneren synes at være fint tilfreds med det offensive produkt fra spillere som Benzema, Bale, Hazard, Vinícius Jr. og i nogen mindre grad også Valverde.

Netop i bagkæden er der en del spørgsmålstegn inden aftenens kamp. Ancelotti mangler således spillere som Marcelo, Mendy og Nacho, hvorfor puslespillet skal samles af spillere som Carvajal, Lucas V., Militão, Alaba, Vallejo og Miguel Gutiérrez.

Carvajal fik comeback i weekenden mod Levante og leverede nogle rigtig fine minutter på banen, men det er fortsat tvivlsomt om han kommer til at starte aftenens kamp over Lucas V. Herudover har Alaba sin første officielle kamp til gode som midterforsvarer i Real Madrids bagkæde, og så mangler Gutíerrez fortsat at snøre støvlerne og snuse til sine første minutter i indeværende sæson.

Centralt i banen er det overvejende sandsynligt, at der bliver genvalg til Casemiro, Valverde og Isco, der i grove træk leverede en god indsats sammen i sidste weekend mod Levante. På bænken kan Ancelotti spille Asensio ud senere i kampen, hvis han vil have et mere offensivt udtryk end det Isco kan tilføre midtbanen i skrivende stund.

På banens sidste tredjedel er dagens helt store tema: Hvem skal starte af Vini Jr. og Hazard?

Benzema og Bale lader til at være ret sikre kort i Ancelottis bog, og italieneren skulle, ifølge bulletinerne i den spanske presse, ikke være videre fornøjet over Hazards defensive indsats og form i sæsonens to første kampe. Det åbner naturligvis op for at formstærke Vini Jr. glider ind i startopstillingen på bekostning af belgieren. Real Madrids brasilianske offensivspiller er kommet flyvende fra land i LaLiga med tre kasser i sæsonens to første kampe.

Vi får svar på de mange spørgsmål en time før kampstart, men her på madridista.k håber vi på, at Ancelotti honorerer Carvajal og Vini Jr. for fornemt spil og ser Gutiérrez' vej på venstrebacken og spiller med Militão og Alaba centralt i forsvaret.

Yderligere info om kampen findes på vores twitter konto, som I meget gerne må smutte ind forbi og følge med i:

Kampen fløjtes i gang af Hernández Hernández kl. 22:00 og den kan ses på TV2 SPORT X.

Real Madrids forventede startopstilling: Courtois; Dani Carvajal, Militão, Alaba, Miguel Gutiérrez; Casemiro, Valverde, Isco; Gareth Bale, Benzema, Vini Jr.

Seneste artikler...

Annonce