Benzema og Vinícius enige om vigtig sejr: Altid svært på Mestalla

Karim Benzema scorede vindermålet sent i kamp i går aftes, og efterfølgende sagde han følgende om opgøret:
- Det var en hård kamp for os imod et godt hold, som Valencia er på hjemmebane. Det er altid et svært sted at komme. Vi fortjenten sejren og de tre point. Vi skal give en masse ros til alle spillerne på banen og også dem, der kom ind, de hjalp os meget. Det er en holdsejr. 

Om sit eget spil sagde Benzema:
- Jeg gør det godt, og jeg ønsker at fortsætte sådan. Det vigtigste er, at målene, vi scorer, hjælper min klub. Det er for tidligt at sige, om vi har sat vores præg på ligaen, men vi vil fortsætte sådan her. Hver kamp er en finale, og i dag vandt vi. 

Real Madrids anden målscorer, Vinícius, udtalte sig også efter kampen, og her sagde han:
- Det er altid svært at spille her. At komme bagud gør det endnu sværere, men vi fortsatte med at arbejde. Real Madrid giver aldrig op. Det gik ikke vores vej til at starte med, men i sidste ende vendte vi det og fik sejren. Det skyldes trænerens arbejde og hele holdet, alle arbejder hårdt. Vi arbejder som aldrig før. 

Om comebacket sent i kampen sagde brasilianeren:
- Jeg var overbevist om, at vi ville fuldføre comebacket. Det var derfor, at vi var i stand til at vende det så hurtigt; det fokus og den personlighed, som alle viste, var afgørende. Alle troede på, at vi kunne gøre det. Du skal vinde kampe som denne for at vinde LaLiga. 

Om sin egen præstation sage Vinícius:
- Det, som gør mig mest glad, er sejren til Real Madrid. Jeg er virkelig glad for hele holdet, som fylder mig med selvtillid og hjælper mig til at spille godt. De giver mig ofte bolden, så jeg kan skabe en masse chancer for holdet. 

Seneste artikler...

Annonce