Benzema overhaler Raúl

Real Madrid storskuffede i går, da det blev til et nederlag på 1-2 til upåagtede FC Sheriff fra Moldova. Man kunne simpelthen ikke score mål, hvis det ikke var på straffespark, og det kom for alvor til at koste. 

Man fik dog et straffespark, som Karim Benzema tog sig af og scorede stensikkert på. Det var franskmandens mål nr. 72 i Champions League, ét mere end legendariske Raúl, som i dag er træner for Castilla. 

Karim Benzema nåede at score 12 mål i turneringen for Lyon, inden han i 2009 skiftede til Kongeklubben, hvor det indtil videre er blevet til 60 mål. For Raúls vedkommende fordeler målene sig med 5 for Schalke 04 og 66 for Real Madrid. 

På listens 3. plads finder vi den polske skarpretter Robert Lewandowski, som er på 75 mål, Lionel Messi på 121 og naturligvis Cristiano Ronaldo på 135. 

Hvis man alene ser på mål scoret for Real Madrid i Champions League er Karim Benzema nr. 3 med førnævnte 60 mål. Puskas er nr. 5 med 35, Di Stéfano nr. 4 med 49, Raúl nr. 2 med 66 og Cristiano Ronaldo nr. 1 med 105. 

Seneste artikler...

Annonce