Søn af tidligere Barcelona-spiller banker på døren til Real Madrids førstehold

Real Madrids iver efter at hente norske Erling Haaland er ikke blevet mindre, men mens klubben venter på den rette mulighed for at indfange Borussia Dortmund-angriberen, banker den islandske Castilla-spiller Andri Gudjohnsen på Carlo Ancelottis dør.

Selvom Real Madrid interesse for Haaland ikke umiddelbart er blevet mindre, har Andri Gudjohnsen ifølge AS nogle af de samme kvaliteter som nordmanden, og da han allerede er Real Madrid-spiller, må det siges, at han også er noget mere tilgængelig for Ancelotti og førsteholdstruppen.

Andri Gudjohnsen, der er søn af den tidligere Barcelona-spiller Eidur Gudjohnsen, er begyndt at bryde igennem på Raúls Castilla-mandskab, ligesom han også scorede til stillingen 4-0 for Island, da de i går mødte Lichtenstein i VM-kvalifikationen.

På trods af sine 1,89 meters højde kan Andri Gudjohnsen fysiske fodboldspil ifølge det spanske sportsmedie AS sagtens forbedres. AS meddeler dog også, at trænerteamet på Valdebebas på trods af dette lægger større vægt på det faktum, at Andri Gudjohnsen har næse for spillet.

Seneste artikler...

Annonce