Real Madrid med dårlig statistik i Champions League, når modstander scorer første mål

Sidste gang Real Madrid formåede at vinde en Champions League-kamp, hvor modstanderholdet har taget føringen, var den 25. april 2018, da Los Blancos mødte Bayern München i semifinalen i 2017/18-udgaven af Champions League. Seks dage efter i returopgøret var Bayern München atter det første hold til at score, og siden den dag har Real Madrid ikke vundet en Champions League-kamp, hvor modstanderholdet har bragt sig foran.

I 2018/19 tabte Real Madrid tre ud af deres otte Champions League-kampe, og i alle de tre kampe havde deres modstander taget føringen ved at score kampens første mål.

Den spanske hovedstadsklub tabte begge opgør mod CSKA Moskva i gruppespillet, da de måtte se sig slået 1-0 i Rusland og hele 3-0 på hjemmebane. Den sidste kamp var mod Ajax på Santiago Bernabéu, hvor hollænderne kunne kvalificere sig kvartfinalen efter en komfortabel 4-1 sejr.

I 2019/20 var det det samme mønster. Paris Saint-Germain bankede Real Madrid 3-0, efter Angel Di Maria havde bragt franskmændene foran med sin 1-0 scoring. Derudover kunne Club Brygge rejse hjem med ét point i gruppespillet, efter at have bragt sig foran på Santiago Bernabéu og spillet sig til resultatet 2-2. I 16-delsfinalen måtte Real Madrid se sig slået af Manchester City, der på hjemmebane bragte sig foran og sikrede sig en 2-1 sejr.

I 2020/21 var historien den samme. Real Madrid tabte to gange til både Shaktar Donetsk og Chelsea, ligesom Borussia Mönchengladbach formåede at stjæle point fra Los Blancos, da de spillede til uafgjort i Tyskland. Fælles for alle kampene var, at Real Madrids modstandere var de første til at sende bolden i netmaskerne.

Som om statistikken ikke var dårlig nok, har Real Madrid indtil videre ført mønsteret med videre i denne sæsons udgave af Champions League. Real Madrid måtte således se sig slået af Sheriff Tiraspol, der først scorede til 1-0 og senere til 2-1, efter Real Madrid havde bragt sig på uafgjort.

Seneste artikler...

Annonce