Travl januar i vente for Real Madrid

Real Madrid ser ud til at gå en travl januar i møde. Og det er sådan set ikke fordi, at man har behov for at forstærke sig midt i sæsonen, for i øjeblikket ser det fint ud for Los Blancos. Det drejer sig derimod om en række spillere, som man gerne vil sikre sig til den kommende sæson, herunder en vis franskmand.

I sidste sæson var det angiveligt omkring januar, at man indledte forhandlingerne med David Alaba, og den succes håber man på at gentage. I takt med at transfersummerne stiger, har en anden tendens fulgt med – nemlig at flere spillere ser ud til at undlade at forlænge deres kontrakter for ikke at strande i deres klubber med et alt for højt prisskilt over hovedet.

For Real Madrid bliver hovedopgaven naturligvis at få en kontrakt på plads med Kylian Mbappé. Der er nu blot 35 dage, til PSG ikke længere kan holde bejlere fra direkte kontakt til spillerens bagland, og det bliver Real Madrids altoverskyggende førsteprioritet at sikre ham til næste sæson.

Derudover har der ofte været skriverier om, at Paul Pogba og Antonio Rüdiger kunne være mulige emner. Især synes der at være plads til sidstnævnte i truppen, eftersom Jesús Vallejo ikke ligner en mand, der skal spille nogen rolle i klubben. Rüdiger har dog primært gjort sig flot bemærket i et tremandsforsvar, men som transferfri kan han vise sig at være for god en mulighed til at lade gå fra sig, hvis ikke lønkravene er for høje.

Januar kan også blive måneden, hvor flere Real Madrid-spillere med mange år på bagen i den spanske hovedstadsklub endelig finder deres næste klub. Det drejer sig om spillere som Gareth Bale, Isco og Marcelo der alle har kontraktudløb til sommer, men det er naturligvis usandsynligt, at en eventuel aftale bliver meldt ud allerede til januar.

Ifølge Marca kan årets første måned også være et godt tidspunkt til at forhandle nye kontrakter på plads til Vinícius og Éder Militão, der har udløb i henholdsvis 2024 og 2023. Især førstnævnte har gjort sig fortjent til en lønforhøjelse, idét han i øjeblikket er en af de lavestlønnede i truppen.

Endelig er januar naturligvis en mulighed for de allermest perifere spillere i truppen til at søge nye græsgange for at få gang i karrieren. Det kunne gælde Mariano Díaz og Luka Jovic og måske endda Eden Hazard. Man ville nok heller ikke stille sig i vejen, hvis Vallejo ville prøve lykken andetsteds, da man i forvejen har gode kandidater til rollen som førsteholdstruppens fjerde midtstopper på Castilla-holdet i form af Rafa Marín og Mario Gila.

Seneste artikler...

Annonce