Referat: Real Madrid - Sevilla 2-1, LaLiga, 15. spillerunde

Man har lov til at forvente underholdning i topklasse, når Real Madrid og Sevilla tørner sammen i LaLiga. Gårsdagens kamp var ingen undtagelse og med en hårdt tilkæmpet sejr på 2-1 udbygger Real Madrid føringen i LaLiga.

Der var ellers ikke meget, der tydede på fuld gevinst, da Rafa Mir efter 12 minutter headede andaluserne foran i en situation, hvor han stod helt fri midt for mål. Skandaløst fri.

Det var naturligvis en spand koldt vand i hovedet på Real Madrid og i de efterfølgende mange minutter lignede man ikke på nogen måde et hold, der kunne formå at komme tilbage i opgøret og måske var man heller aldrig kommet det, hvis man ikke var blevet hjulpet i gang af en venlig Bono i Sevilla-målet, som efter en halv times spil kun formåede at parere Militaos langskudsforsøg på stolpen. Riposten var Karim Benzema over og så stod der 1-1.

Det var stik mod spil og chancer, for Real Madrids forsvar havde indtil da været rystende nervøst og især Carvajal var ganske forfærdelig at se på.

Real Madrid fik mere styr på defensiven i anden halvleg, men til gengæld var det også småt med chancer i den anden ende af banen. Til gengæld var der masser af godt spil i en hektisk affære, men Ancelotti formåede at ændre en smule på kampens forløb med sin indskiftning af Camavinga og Fede Valverde med omkring 20 minutter igen af kampen. De kom ind i stedet for Modric og Asensio og bragte ny energi til midtbanen, hvilket gav mere styr på kampen.

Der skulle dog en vidunderlig afslutning fra Vinícius til for at skabe kampens afgørelse. På venstrekanten tog han bolden ned med skulderen og driblede forbi et par folk ind i banen, hvorefter han høvlede bolden op i det ene målhjørne med tre minutter tilbage af kampen.

Alligevel var Sevilla tæt på udligning i slutsekunderne, da indskiftede Thomas Delaney fik et hovedstød tæt på mål, som Courtois måtte afværge med en pragtredning og dermed kunne Real Madrid ånde lettet op og konstatere, at man nu har fire points ned til Atlético Madrid på andenpladsen.

Kampens spiller:
Vi lader den gå til Vinícius på grund af et aldeles pragtfuldt mål, men man må ikke glemme Thibaut Courtois, som stod for et par store redninger i kampen.

Kampens badebold:
Carvajal sejlede, så man skulle tro, at han lå og plaskede rundt i Middelhavet.

Perspektiver frem mod de kommende kampe:
En sejr er en sejr, især i en topkamp og det er et stort boost til Real Madrids mesterskabsdrømme at man nu har udbygget føringen i LaLiga, især i betragtning af, at de kommende uger byder på kampe mod Real Sociedad og Atlético Madrid.