Ancelotti: Holdet er stadig ved at komme sig

Real Madrid tabte i starten af året til Getafe, og i morgen venter der forhåbentlig revanche, når samme modstander gæster Santiago Bernabéu.

På dagens pressemøde sagde Carlo Ancelotti følgende om kampen:
- I dag var vi stadig ved at komme os. Holdet er ikke kommet sig helt, men vi har endnu en dag til at komme tilbage til fuld fitness og stille med det stærkeste hold, vi kan, til kampen imod Getafe. Det er en meget vigtig kamp i forhold til ligaen. Vi skal fortsætte med at vinde. Vi vil forberede os godt, spille flot og tage de tre point.

Om Benzema:
- Benzema har stadig en meget lang karriere og fortsætter med at forbedre sig hvert år. Han har forbedret sin karakter og lederevne på og udenfor banen over årene. Han har altid været god, men han står mere ud i øjeblikket, fordi han har større indflydelse takket være sin personlighed, og derfor er han mere en leder.

Om Mendy:
- Han har ikke trænet i dag. Han er stadig træt, og vi besluttede, at han skulle udføre noget individuelt arbejde i poolen og i styrkecenteret. Han er ikke skadet, vi kigger på ham i morgen. Hvis han ikke stadig er træt, bliver han klar til tirsdagens kamp (imod Chelsea, red.). Jovic har stadig problemer med sin ankel, men resten af spillerne gør det godt. Efter operationen er Hazard ved at komme sig på egen hånd.

Om Ceballos:
- Han har ikke fået de minutter, han fortjente at spille med hensyn til, hvordan han har trænet. Jeg har ikke givet ham de minutter, han fortjener. Jeg har stor tiltro til ham. Han er en meget dedikeret professionel. Jeg er lidt træt og irriteret over, at jeg ikke har givet ham flere minutter, fordi han fortjener det virkelig. Jeg vil give ham flere minutter i de kommende kampe.

Om holdets fitness:
- Jeg lytter ikke til, hvad andre siger, jeg ser bare på dataet, jeg har fra træning. Jeg har aldrig bekymret mig over det fysiske niveau. Holdet er i god form, og vi går ind til slutningen på sæsonen i god, fysisk forfatning. Den medicinske stab har lavet et forrygende stykke arbejde. Alt, hvad der bliver sagt andre steder fra, kommer fra folk, der ikke har den data, vi har – både fra træning og fra lægerne.

Om trænerhvervet i Real Madrid:
- Træneren kan nogle gange sætte holdet godt eller dårligt op. Nogle gange, når det går galt, har det også at gøre med spillerne. Et taktisk oplæg går galt, hvis træneren tager fejl, men også hvis spillerne gør det forkert. Sådan er det. Når du er træner i Real Madrid, skal man kunne acceptere mere. Det smukkeste sted i verden for en træner er Real Madrid. Du skal kunne tage imod kritikken. Det er normalt.

Om Bale:
- Han har det fint og er i god fysisk form. Det har han vist for Wales. Han vil vise det her også. Han er klar til at spille. Han er selvsikker, og han ønsker at slutte godt af i denne klub. Han har haft problemer og har ikke spillet på det seneste. Han er i historiebøgerne i denne klub takket være sine præstationer, mål og sine sejre.

Ancelotti havde følgende kommentar om Valverdes plads i spilsystemet:
- Vi spiller med dette system grundet karakteristikaene hos de spillere, vi har. Man kunne tro, at Valverde har spillet som kantspiller. Han har spillet den position for at forhindre kantspilleren i at komme ind bagved. Systemet er det samme, da det er svært for ham at ændre på de tre midtbanespillere. Jeg mener, at de tre midtbanespilleres position er virkelig vigtig for dette hold. Man skal også tænke på, at en spiller som Vinícius, der foretrækker at spille på kanten, vil få mere defensivt arbejde i en 4-4-2.

Dertil tilføjede han om Chelsea-kampen:
- I tætte kampe hjælper det fysiske aspekt og energien på midtbanen meget. Vi skal også tænke på de tekniske evner, som både Kroos og Modric har. Energien på bolden var et nøglepunkt imod Chelsea. De tillod os at spille godt ud bagfra og finde rummene imellem linjerne. Alle har rost Valverde for hans præstation, og jeg er enig, men hans friskhed hjalp andre til at vise større kvalitet med bolden.

Om en eventuel tilføjelse af Mbappé eller Haaland og Benzemas rolle i den forbindelse:
- Med hensyn til Benzemas alder og det faktum, at han stadig bliver bedre og bedre, vil han ikke blive påvirket af nogen som helst andre holdkammerater. Benzema vil være del af fremtiden uanset, hvem der spiller med ham i angrebet. Han er en af klubbens vigtigste spillere.

Seneste artikler...