Optakt: Manchester City - Real Madrid, CL-semifinale, 1. kamp

Vi er nået til semifinalerne i Champions League og aftenens opgør mellem Manchester City og Real Madrid på Etihad Stadium i Manchester er imødeset med stor spænding.

Begge hold går ind til opgøret med store udfordringer på de defensive positioner. Manchester City er uden Cancelo, Kyle Walker og Stones, mens Real Madrid har tvivl om Casemiro, men til det sidste har haft tvivl om Alaba og Ferland Mendy, men de engelske mestre har dog fortsat både Aymeric Laporte og Rubén Dias til det centrale forsvar.

Manchester City storsejrede i weekenden i et opgør, hvor Gabriel Jesús scorede fire mål og det giver sandsynligvis genvalg til et angreb, som derudover kommer til at bestå af Foden og Sterling, men øjnene bør nok rettes mod andet geled, hvor Kevin de Bruyne er den store stjerne.

Manchester City er inde i et tæt mesterskabsprogram, hvor en anden CL-semifinalist, Liverpool, bejler gevaldigt til titlen og der er ikke råd til at fejle på et tidspunkt, hvor begge hold ser meget formstærke ud.

Også i denne sæson har Manchester City set stærke ud i Champions League, men man kæmper også med fortidens spøgelser, hvor man flere gange har stået i meget fordelagtige positioner uden at kunne opnå den ultimative forløsning, nemlig at vinde det eftertragtede trofæ.

Real Madrid har omvendt haft det svært i denne sæsons to knald- eller fald-kampe mod Paris SG og Chelsea, men en god portion kynisme tilsat Benze-magi, har gjort udslaget og generelt har Carlo Ancelottis tropper været i klar forbedring i de seneste uger og man synes klar til en sæson-afslutning, der kan byde på flere trofæer.

Det første kommer – sandsynligvis – på lørdag, når man mellem de to CL-kampe mod Manchester City, tager imod Espanyol og sikrer sig det spanske mesterskab med blot uafgjort.

Men til aftenens kamp glæder det sandsynligvis Carlo Ancelotti, at hans på papiret stærkeste forsvar er til disposition og så er det måske ikke nødvendigvis en svækkelse, at Casemiro er ude med karantæne, for det sender Toni Kroos ned på brasilianerens plads, hvilket giver muligheden for at Fede Valverde kan fortsætte på den centrale midtbane, hvor han gør det så godt.

I front menes Rodrygo at få chancen på ny og den unge brasilianer viser da også storspil i øjeblikket, som leder forhåbningerne hen på, at han står foran sit endelige gennembrud.

Og så kommer man ikke uden om at nævne Karim Benzema, som har brilleret med hattrick mod både Paris SG og Chelsea og han kan også nemt blive Manchester Citys største hovedpine i de to opgør.

Der er således lagt op til et spændende opgør fra det engelske og 3+ har optakt fra kl. 20.00. Kampstart er som altid kl. 21.00.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Carvajal, Alaba, Militao, Mendy, Kroos, Fede Valverde, Modric, Rodrygo, Vinícius, Benzema.

Seneste artikler...

Annonce