Manchester United interesseret i Casemiro

CASEMIRO 380x501

Manchester United har fået en katastrofal start på sæsonen med det ene pinlige nederlag efter det andet i Premier League, og den kriseramte storklub søger med lys og lygte efter stjernespillere, der vil tage imod en stor pose penge for at hjælpe med at få skuden på ret køl.

Ud af en lang række nævnte spillere til både midtbanen og angrebspositionen er det nu Casemiros tur til at blive nævnt som fokuspunkt for Manchester-klubben.

Her ville det næppe være svært for den stærke brasilianer at øge det niveau, som Fred og Scott McTominay lægger for dagen i det engelske, men hidtil er der ingen forlydender om, at spilleren eller Real Madrid skulle være interesseret i en sådan handel.

Casemiro er fortsat en del af Carlo Ancelottis planer, selvom der er blevet hentet spillere ind, der kan presse ham på positionen. Skulle det utænkelige ske, at Casemiro ville blive fristet af et skifte, vil Real Madrid dog formentlig se frem til en enorm fortjeneste i forhold til, hvad man selv gav for ham i sin tid – blot 6 millioner euro.  

Seneste artikler...