Haaland-agent: Alt er smukt i Real Madrid

Erling Haaland skiftede i sommer til Manchester City, hvor han har stor succes.

Hans nye agent, Rafaela Pimienta, som overtog styringen af afdøde Mino Raiolas agentur, fortæller dog, at han kun er der så længe, at han er glad. Det fortæller hun i et stort interview, hvor snakken også bringer hende omkring Real Madrid.

- Når en spiller skifter til en klub, gør jeg alt for at skabe betingelser, som gør at spilleren altid har nøglen til sin fremtid i egne hænder. Og hvis han i morgen ønsker at skifte, fordi han ikke vil være der mere, fordi han ikke bliver betalt nok eller fordi hans kone hellere vil bo i Paris, så rejser han, ikke? Jeg bryder mig ikke om, når min spiller ikke er fri til at vælge.

Rafaela Pimienta afviser således ikke, at der foreligger en klausul, som sikrer at Haaland i 2024 eller 2025 kan forlade Manchester City og i den forbindelse bliver hun spurgt ind til Real Madrid.

- Jeg har et empatisk forhold til José Ángel Sánchez (Real Madrids magtfulde generaldirektør, red.). Real Madrid er fodbolden selv. Alt er smukt der. Stedet, hvor man spiser, hvor man sover, stadionet, træningsanlægget.

Og så slutter hun af med at rose Florentino Pérez:
- Vi har fælles venner, som Galliani. Alle respekterer Florentino Pérez. Jeg kan forestille mig, at han er et stort menneske og han fortjener al respekt.

Seneste artikler...

Annonce