Referat: Målshow på Riazor

Real Madrids offensiv virkede overhovedet ikke mæt efter midtugens fem mål. En sprudlende Real Madrid-offensiv, anført af verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, havde således mere gemt i den offensive godtepose til deres trofaste fans bag tv-skærmene og de medrejsende, der oplevede kampen på Riazor. Ancelottis tropper pillede simpelthen Deportivos defensiv fra hinanden og scorede imponerende otte mål

Men hvad med Real Madrids defensiv?

For selvom det hele klikkede offensivt indkasserede Real Madrid to unødvendige mål. Det første blev scoret på et – måske – lidt tvivlsomt straffespark, og det sidste (trøste)mål blev sat ind efter tøven og koncentrationssvigt i forsvaret. Det sidste mål kan til dels forsvares ved den daværende føring, men det er alligevel bekymrende, at Real Madrid er så lette at dirke op.

Der kan altid findes malurt i bægeret, men Real Madrid skal alligevel have et stort skulderklap for deres præstation. Det var ganske enkelt en fornøjelse at være vidende til madrilienernes offensive spil. Idéerne var mange og angrebene varierende – det var helt klart til at se, at spillerne er ved at finde hinanden på grønsværen. Det høje presspil var især en faktor Deportivo ikke havde noget seriøst modsvar imod.

Ja, Real Madrid havde en stor aften på Riazor, og det havde Ronaldo selv sagt også. De to ting plejer at hænge sammen. Således nettede Real Madrids portugisiske verdensstjerne tre gange i eftermiddags. Det første mål var en sand perle, hvad udførelse og opspil angår. Ronaldo startede selv angrebet med at smide bolden ud til en angrebsivrig Arbeloa, der tilsvarende fandt Ronaldo inde i boksen, der nærmest stående hoppede op og headede bolden kraftfuldt ind bag Lux i Deportivo-målet.

James ville bestemt også lege med i eftermiddags. Colombianeren spillede igen en rigtig fornuftig kamp, såvel defensivt som offensivt. Han kronede indsatsen med et ufattelig smukt mål. Kroos sendte smart Benzema ned langs venstreflanken, og franskmanden fandt en fri James på kanten af feltet, der næsten arrogant smed bolden op i fjerneste målhjørne. Det kunne godt se ud som, at Ancelotti har forsøgt at skole James en smule defensivt, da han er begyndt at tage overvejende mere part i denne del af spillet.

Boldbesiddelsen stod Real Madrid generelt for, men der var alligevel en portion skrøbelighed at finde i et ellers fint fundament, efter Deportivos første mål. Herefter fungerede spillet ikke efter hensigten og man mistede en masse dumme bolde.

Men ligesom Deportivo lugter det umulige comeback, så lukker en anden verdensstjerne kampen.

Bale spillede en rigtig anonym første halvleg, men efter udskiftningen af Benzema til fordel for Illarramendi efter godt en times spil udfoldede Bale i sandhed sine kvaliteter, i hvert fald som målscorer. Waliseren overtog således embedet som angriber og kvitterede med to ganske fine mål – det ene efter et smukt oplæg af en velspillende Isco, der også havde part i dagens kamp.

Det er svært at blive klog på, om der er tale om BBC måske skal omdøbes til JBC eller noget helt andet. Der er jo også lige ham Chicharito. Mexicaneren stemplede for alvor ind i Real Madrid-trøjen med to mål. Det første en sand perle, hvor han på en halvflugter smadrer bolden op i nærmest målhjørne.

Otte mål i flot offensiv fodboldkamp, hvor der ikke var brug for meget andet ind dagens målscorer. Man så i hvert fald ikke meget til Kroos og Modric i dag, om end de naturligvis gjorde deres udstukket arbejde til UG. 

Kampens spiller: Cristiano Ronaldo. Han er bare vigtig.

Kampens badebold: Deportivos målmand Lux. Hvad lavede knægten lige ved Ronaldos anden scoring?

Kampens detalje: James' flotte mål.

Mål: Ronaldo (29'), James (36'), Ronaldo (41'),  Bale (66'), Bale (74'), Chicharito (77'), Ronaldo (78'), Chicharito (92') - Mendunjanin (51'), Toche (84')

Dommer: Pérez Montero.

Gule kort: Ramos (50') - Sidnei (65')

Røde kort: Ingen.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Modric (Isco, 71'), James; Ronaldo, Bale (Chicharito, 77') og Benzema (Illarramendi, 59'). 

Deportivo: Lux; Laure, Diakite, Sidnei, Luisinho; Mendujanin, Bergantinos; Cuenca, Farina (Toche, 74'), Juanfran (Dominguez, 46') og Postiga (Cavaleiro, 46'). 

Seneste artikler...

Annonce