Castilla sænket af tidligere spiller i træningskamp

Castilla spillede lørdag aften en træningskamp mod Tenerife, hvor hverken Rodrygo eller Kubo deltog, og her tabte man altså 3-2 til Tenerife, som for nyligt erhvervede sig Dani Gomez fra Castilla.

Netop ovennævnte spanier var da også brandvarm i starten af kampen, og fik både scoret til 1-0 og 2-0, inden der var gået 27 minutter. Blot tre minutter senere reducerede Real Madrid's Pedro til 2-1, på et hovedstødsmål via et frisparksindlæg, men i starten af anden halvleg kunne Tenerife udbygge deres føring til 3-1, på et tap-in af Milla.

Anstrengelserne for at komme tilbage i kampen, rakte desværre kun til en reducering til 3-2 for Castilla, det sidste mål kommende i 84. minut, hvor Pablo kom først på et fladt indlæg inde i feltet.

Kampen var alt i alt ganske lige, men Altube i madrid-målet havde ikke en synderligt god dag på kontoret, og var skyld i Tenerife’s første mål med en giftig fejlaflevering, og kunne formentlig også godt have gjort det bedre i situationen hvor Milla gjorde det til 3-1 til Tenerife.

Startopstillinger:

3 - Tenerife: Ortolá (Dani, 45’), Alberto (Alejandro, 60’), Milla, Naranjo, Suso, Bermejo (Borja, 45’), Aitor Sanz (Barrena, 60’), Mazán (Ismael, 45’), Moore (Luis Pérez, 45’), Sipcić (Carlos, 60’) og Dani Gómez (Llarena, 82’).

2 - Real Madrid Castilla: Altube, López (Gillem,45’), Fran García (Víctor, 45’), Manu Hernando (Gila, 45’), De la Fuente (Javi Hernández, 45’), Bravo, Marvin (Latasa, 56’), Ayoub (Miguel Baeza, 45’), Pedro (Pablo, 65’), Fidalgo og Jordi.