Real Madrid Castilla fortsætter nedtur

Real Madrid Castilla kan slet ikke finde melodien på udebane i denne sæson, hvor man i weekenden led sit femte nederlag i lige så mange kampe, da man tabte med 3-1 til Atlético Sanluqueño.

Da der var spillet et kvarter havde hjemmeholdet allerede bragt sig foran med 2-0 på scoringer fra Edu Oriol og det blev en første halvleg, hvor Real Madrid Castilla prøvede at komme tilbage i kampen, men stødte ind i Sanluqueños stærke defensiv. Kort før pausen fik man dog et lille håb, da Sergio Arribas reducerede og stortalentet havde også udligningen inden for rækkevidde, men hans to gode forsøg blev afværget.

I stedet slog hjemmeholdet sejren fast med scoringen til 3-1 i det 62. minut og Raúls tropper må altså stadig kigge langt efter toppen af rækken.

I den kommende weekend gælder det hjemmekampen mod det suveræne tophold, Villarreal B, som har vundet 8 af sine første 9 hjemmekampe.
Real Madrid Castilla: Fuidias, Miguel (Álvaro, 79’), Gila, Dotor, Latasa (Jaume Jardí, 79’), Arribas, Peter (Aranda, 60’), Carrillo, Rafa Marín, Theo (Gudjohnsen, 60’) og Mario Martín.