Real Madrid Castilla tabte træningskamp til Fuenlabrada

Der er fortsat plads til forbedringer hos Real Madrid Castilla, som tabte træningskampen mod Fuenlabrada med 3-4.

Kampen blev indledt i et hæsblæsende tempo, hvor udeholdet bragte sig foran allerede efter 9 minutters spil ved Diego, men blot syv minutter senere havde Noel udlignet efter oplæg fra Álex Jiménez.

Omkring den halve time var det dog atter Fuenlabrada, som bragte sig i front. Igen var Diego manden med scoringen, denne gang på hovedstød, men Real Madrid Castilla fik svaret tilbage lige inden pausen, da Álvaro udlignede på straffespark.

Diego var dog kampen igennem den store oplevelse og han stod også for den tredje scoring lige efter pausen, men igen var Real Madrid Castilla hurtige til at svare tilbage og blot tre minutter senere kunne Nico udligne.

Det skulle dog blive Fuenlabrada, der trak det længste strå, da Amigo scorede sejrsmålet 20 minutter før tid.

Real Madrid Castilla spiller sommerens sidste træningskamp i weekenden, når man gæster Numancia.

Real Madrid Castilla: Luis López, Álex Jiménez, Alcázar, Camero, Rafa Marín, Villar, Nico Paz, Bruno, Noel, Álvaro Martín og Leiva. Disse spillede også: Pablo Ramón, Mario Martín, Manuel Ángel, Gonzalo, Latasa, Tobías, Obrador og Álvaro.