CD Tacón tabte lokal-opgør

Det var ikke kun Real Madrids herrer, som spillede lokal-opgør i denne weekend. Også kvinderne fra CD Tacón spillede lokal-derbi og det skete hjemme i Valdebebas, hvor Madrid CFF gjorde kort proces og reelt afgjorde kampen i de første fem minutter.

Resultatet blev 1-2, men Madrid CFF scorede begge sine mål i de første fem minutter og så var al spænding såmænd hevet ud af det opgør. Først scorede Sara Tui på straffespark efter 2 minutters spil og bare tre minutter senere var det Bruna Tavares, som øgede føringen.

CD Tacón spillede nervøst og usammenhængende i første halvleg, men kom bedre med mod slutningen. Man kunne dog ikke fastholde det i anden halvleg, hvor Madrid CFF fik lov til at styre begivenhederne, men med 13 minutter igen fik nyerhvervelsen Ubogagu reduceret, men det lykkedes ikke for alvor at bringe spænding ind i opgøret.

CD Tacóns hold: Yohana Gómez; Osinachi, Peter, Daiane, Esther; Jakobsson, Kaci, Thaisa, Lorena; Asllani og Jéssica Martínez.