Real Madrid Femenino i dyb krise

Real Madrid Femenino havde for første gang Caroline Møller Hansen i startopstillingen, men fortsætter de skuffende takter og dagens opgør i Bilbao bød på et nyt nederlag og fem kampe henne i sæsonen kan det allerede nu slås fast, at man er fuldstændig uden mesterskabschance, ligesom pladserne om at komme med i næste års CL-turnering synes mere end langt væk.

Kampen i dag endte med et nederlag på 2-0 på to mål i anden halvleg. Første halvleg bød dog på rigeligt med chancer til hjemmeholdet til at man kunne have fået en komfortabel føring, men heldet var med Real Madrid Femenino.

Det slap dog op i anden halvleg, hvor Ath. Bilbao skruede op for tempoet mod et nervøst spillende Real Madrid Femenino-hold, som måtte give fortabt efter 64 minutters spil, da Peke bragte hjemmeholdet foran.

Det gjorde ikke noget godt for Real Madrid Femenino, som fortsat har store problemer med at spille sig frem til chancer og derfor var det heller ikke nogen overraskelse, at Ath. Bilbao i slutminutterne afgjorde kampen med Azkonas scoring.

Det bliver en lang sæson for Real Madrid Femenino, men det store spørgsmål efter denne kamp er hvor lang sæsonen bliver for træner David Aznar, som der i den grad stilles spørgsmålstegn til, også selv om holdet er voldsomt ramt af skader i øjeblikket.

Real Madrid Femenino: Misa, K. Robles (Lucía, 77'), Peter (Claudia F., 77'), Ivana, M. Oroz, Lorena, Nahikari, Moller (Olga, 59'), M. Corredera (Rocío, 80'), Zornoza og Athenea.