Mbappé vil tale om fremtid inden CL-finale: Forhandlingerne er forbi

Mbappe

Kylian Mbappé vandt her til aften prisen som årets spiller i Ligue 1 ved UNFP's årlige prisuddeling.

Efter ceremonien var fokus dog ikke på den overståede sæson, men snarere på næste sæson, hvor alle folk vil vide, om han forlænger med PSG eller kommer til Real Madrid.

- Jeg vil offentliggøre min beslutning om fremtiden inden jeg slutter mig til det franske landshold i juni, lød det fra Mbappé. 

- Vi må respektere alle involverede parter. Det er forbi (forhandlingerne, red.). Der mangler kun få detaljer, men det er forbi.

Det franske landshold samles den 28. maj, hvor Real Madrid spiller Champions League-finale. Vi ved altså inden da, om Mbappé kommer til Real Madrid i næste sæson. 

Log-på for at kommentere


Elto92 svaret på emne: #1 1 måned 1 uge siden
Puha.... Det har været noget af en mavepuster synes jeg.

Jeg har skrevet en del herinde, men kan altså ikke helt komme over det her.

En anden bruger skrev, at det hele virkede lidt surrealistisk - enig. En anden skriver at hvordan kan mbappe skrive under efter at have haft nogle sløsede år i paris, oplevet en elektrisk aften på bernabeu... altså alt i det her er bare ulogisk. 

en tredje skriver at psg har sørget for at smide lidt grus i tandhjulet op til finalen. Jeg håber dog at det motiver vores spillere endnu mere - Lig Mo salahs "revanche" oven i..... Man kan ikke sige, at vores spillere mangler motivation..

Har det forhelved bare været pengene, paris og prestigen at være blandt venner og familier i trygge rammer? 
​​​​​
Kære mbappe det bliver du desværre ikke nogen legende af.
Du bliver måske en a la Totti type. 

Hele den kærligheds romantik med Benzema?? altså alt pegede bare mod én destination for ham.... Det virkelig underligt og jeg får svært ved at sove på det tror... 
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #2 1 måned 1 uge siden

Fondo_Sur post=150089 skrev: Madridistas forguder ikke nogen spiller. Det er klubben, det handler om. Og det kunne Cristiano også mærke i sin tid. Hvis du ikke tjener kongeklubben har man ikke noget at gøre der. Ancelotti udtalte, at det særlige ved Real Madrids trup er, at de holder med Real Madrid og derfor udmærker sig for sin dedikation.

Hvis Mbapé skifter, har han godt nok fået en dårlig start i Real Madrid. Han er blevet opslugt af sin rådgiver, sin mor, og hele hans franske lejr, der bliver ved med at tale om hans unge alder, bedre forhold i PSG, trygge rammer osv.

Et styks glødende Roncero:

​Det er som om de allerede viste det der, at han ikke kom til Madrid. Roncero forsvarer altid Real Madrid og han har stort set altid ret i, hvordan en spiller bør opfører sig. Der er ikke plads til en type som Mbappe, som sætter sig selv over et hold. Man kan håbe det bliver hans "død" i PSG. Endvidere har PSG altså rigtig mange spillere der skal skiftes ud snart. Neymar er 30+, Messi og Ramos lige sådan. Keylor også. Det er en kæmpe stor udskiftning de står med. 

Vi står med mange unge spillere til fremtiden og flere kommer til. Arribas bør få chancen og flere andre. Kan vi dog bare lige få Tchouameni og Rüdiger i hus, så har vi altså et stabilt forsvar og midtbane i flere år frem. Det er kun angrebs posten jeg er bekymret for. Benzema skadet, og så er vi altså ikke lige så farlige.... Vi mister Bale, Isco med sikkerhed og der vil altså være pladser til nye spillere. 
The European Super League's profilbillede
The European Super League svaret på emne: #3 1 måned 1 uge siden
​Jeg synes folk skal passe på med at dømme den unge franskmand for alt hvad medierne skriver.

Hvis ordene ikke kommer ud af hans egen mund, så bare brug dem som underholdning, fordi det er ikke 'ten pieces of wood' værd.
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #4 1 måned 1 uge siden
​Skifter han til Real kan han altid vende tilbage til Paris og de ville stå med åbne arme, og han kan slå Cavani af pinden, osv, osv. Bliver han i Paris, lukker Real Madrid døren.
Klubben har jagtet ham i så lang tid og siger han nej til allersidst, så spørger man ikke igen. De fleste fans ville nok heller ikke tage kærligt imod ham. 

Det MÅ vægte højt i hans overvejelser.
Dragam svaret på emne: #5 1 måned 1 uge siden

mohbar post=150090 skrev: ​Hvis alt det passer med Mbappe, bør vi gå efter CR7. Så kan nå at få afsluttet på den rigtige måde. Og Når han om 3 år vælger at stille støvlerne er Endrick og Haaland klar

​Nej, nej, og nej.
mohbar svaret på emne: #6 1 måned 1 uge siden
​Hvis alt det passer med Mbappe, bør vi gå efter CR7. Så kan nå at få afsluttet på den rigtige måde. Og Når han om 3 år vælger at stille støvlerne er Endrick og Haaland klar
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #7 1 måned 1 uge siden
Madridistas forguder ikke nogen spiller. Det er klubben, det handler om. Og det kunne Cristiano også mærke i sin tid. Hvis du ikke tjener kongeklubben har man ikke noget at gøre der. Ancelotti udtalte, at det særlige ved Real Madrids trup er, at de holder med Real Madrid og derfor udmærker sig for sin dedikation.

Hvis Mbapé skifter, har han godt nok fået en dårlig start i Real Madrid. Han er blevet opslugt af sin rådgiver, sin mor, og hele hans franske lejr, der bliver ved med at tale om hans unge alder, bedre forhold i PSG, trygge rammer osv.

Et styks glødende Roncero:
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #8 1 måned 1 uge siden

Zamorano post=150086 skrev:

Ramos4 post=150062 skrev: Men omvendt vil hans mangel på ambitioner også virkelig overraske og skuffe mig. Han må kunne se at der aldrig er en spiller, der har fået Ballon d'Or mens han spillede i Ligue 1 - ret mig hvis jeg tager fejl

Papin vandt i 91, da han spillede for Marseille.

​Imma pretend I didn’t see that.
Zamorano svaret på emne: #9 1 måned 1 uge siden

Ramos4 post=150062 skrev: Men omvendt vil hans mangel på ambitioner også virkelig overraske og skuffe mig. Han må kunne se at der aldrig er en spiller, der har fået Ballon d'Or mens han spillede i Ligue 1 - ret mig hvis jeg tager fejl

Papin vandt i 91, da han spillede for Marseille.
El Chino's profilbillede
El Chino svaret på emne: #10 1 måned 1 uge siden
​Det lugter lidt af en forlængelse. De prøver nu at spinde historien med at han har modtaget næsten identiske kontraktudspil, så hans valg skulle handle om andet end økonomi #joik #shitshow
Dragam svaret på emne: #11 1 måned 1 uge siden

Ramos4 post=150069 skrev:

Dragam post=150067 skrev:

Ramos4 post=150062 skrev: @Dragam

Men omvendt vil hans mangel på ambitioner også virkelig overraske og skuffe mig. Han må kunne se at der aldrig er en spiller, der har fået Ballon d'Or mens han spillede i Ligue 1 - ret mig hvis jeg tager fejl - og at det nok heller ikke kommer til at ske lige foreløbig med den manglende konkurrence taget i betragtning.

Men igen, måske elsker han Paris højere end personlige titler, og igen fred være med det.

Med Ligue 1's niveau taget i betragtning er det ikke synderligt imponerende at Mbappe har scoret færre mål end Benzema. Og at Mbappe aldrig har været i nærheden af 40 mål som Ronaldo og Messi.

​Altså, jeg har før (til stor vrede for det øvrige forum) sagt, at jeg ikke ser Mbappe som så stort et talent, som mange gør ham til. Som jeg ser det er han mere eller mindre en klon af Thierry Henry (både i fysik, spillestil osv), og på nogenlunde samme niveau, eller lidt under - dvs på hylden lige under de allerbedste.

Han er jo ikke en ung Ronaldo Fenomeno, som satte verden i brand allerede som 19 årig.

Ingen tvivl om at han ville kunne bidrage i RM, men jeg synes heller ikke vi skal gå fuldkommen amok over ham... både i jagten på at få ham, og i vreden over potentielt ikke at få ham.

​Jeg synes dog han var sindssyg mod os i de to opgør. Scorer to og kunne have haft 4. Sidste år scorede han hattrick på Camp Nou. Jeg synes ikke han er dårligere end Henry overhovedet. Men det er svært at fornemme Mbappes egentlige niveau, når han har spillet i en segunda liga i 5 år og PSG altid ryger tidligt ud af CL.

​Han gjorde rigtig ondt på os med hans fart, med hans løb i dybden - og det er jo det der er hans primære force... at han er meget hurtig. Han er også god til at afslutte, men det er jo primært hurtigheden der gør ham farlig. Det er også derfor at vi ikke først skal have ham om nogle år, såfremt at vi skal have ham, for hurtigheden er det første man mister. Man kan blot se på skræk eksemplet Hazard, som jo også i høj grad levede på sit hurtige antrit, som vi købte i en ret sen alder, og nu fuldstændigt har mistet sit antrit, med den konsekvens at han nu slet ikke kan komme forbi sin direkte modstander. Her sidst hvor en Celta spiller hentede 3 meter på ham på en 10 meter distance...

Men trods at jeg synes Mbappe ligner en Thierry Henry klon, så jeg synes alligevel at Henry havde noget mere end Mbappe - synes specielt at han var dygtigere teknisk.
The European Super League's profilbillede
The European Super League svaret på emne: #12 1 måned 1 uge siden

Ramos4 post=150059 skrev: Jeg tænker måske også at tanken om at Madrid er hans drømmeklub er lidt overdrevne. I virkeligheden var han vel bare Cristiano Ronaldo fan.

Mbappe har også et stort hjerte for Paris og fred være med det.

Men den måde han og hans "lejr" har kørt det her show på er for latterligt. Selv hvis han skulle komme nu, så sidder jeg ikke med den samme gode følelse.
Han virker mere som en helt almindelig spiller, der spiller hvor han synes det sportslige projekt er bedst (og fred være med det) end en spiller der brænder for Real Madrid. Jeg har det mere og mere "meh" med ham.

​Jeg er som sædvanlig helt enig i det, du skriver.

Jeg vil gerne tilføje at mange Barcelona fans startede ud med at være Messi fans. Og så fulgte klubben ligesom med i købet. Og nu er de Barcelona fans og støtter Barcelona 90 %, PSG 5 % og City 5 %. Jeg tænker det er sådan i alle klubber.
Siempre fiel svaret på emne: #13 1 måned 1 uge siden

Bismo post=150068 skrev: Perez skal træde i karakter og forklare ham, at det er nu eller aldrig. Han har tydeligvis en klar forventning om, at vi vil vente i 2-3 år mere, hvorfor det kan være en win-win at forlænge med PSG i år og så komme til Madrid senere i karrieren.

Mbappe er god, men han er ingen Ronaldo eller Messi. Det er for uværdigt at gå med på alle hans krav mht image rettigheder mm uden, at der er nogen afgørelse fra hans side. Han er desværre blevet en besættelse for klubben og det udnytter han maksimalt. 

Det er måske på tide, at slå en tyk streg under det hele og begynde at kigge andre steder.

​​

​og nu hvor man tror at vi står foran alle tiders største ydmygelse - og alle æg er lagt i Mbappé-kurven, så tror man måske at alt er tabt!! Men NEJ - nu skal I bare se hvad Florentino hiver op af posen og får os tilbage i toppen af europæisk fodbold. Ikke mere udspillet af Chelsea, PSG og City. Nu sker der noget - nu forlænger vi med ISCO!!! Så skal fodboldeuropa bare se løjer - vores helt egen Haaland og Mbappé i én - Isco, the game changer!!!! Hvabehar 


Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #14 1 måned 1 uge siden
Det har vel hele tiden været planen, at han skulle annoncere det på søndag (dagen efter hans sidste kamp for PSG).
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #15 1 måned 1 uge siden

Dragam post=150067 skrev:

Ramos4 post=150062 skrev: @Dragam

Men omvendt vil hans mangel på ambitioner også virkelig overraske og skuffe mig. Han må kunne se at der aldrig er en spiller, der har fået Ballon d'Or mens han spillede i Ligue 1 - ret mig hvis jeg tager fejl - og at det nok heller ikke kommer til at ske lige foreløbig med den manglende konkurrence taget i betragtning.

Men igen, måske elsker han Paris højere end personlige titler, og igen fred være med det.

Med Ligue 1's niveau taget i betragtning er det ikke synderligt imponerende at Mbappe har scoret færre mål end Benzema. Og at Mbappe aldrig har været i nærheden af 40 mål som Ronaldo og Messi.

​Altså, jeg har før (til stor vrede for det øvrige forum) sagt, at jeg ikke ser Mbappe som så stort et talent, som mange gør ham til. Som jeg ser det er han mere eller mindre en klon af Thierry Henry (både i fysik, spillestil osv), og på nogenlunde samme niveau, eller lidt under - dvs på hylden lige under de allerbedste.

Han er jo ikke en ung Ronaldo Fenomeno, som satte verden i brand allerede som 19 årig.

Ingen tvivl om at han ville kunne bidrage i RM, men jeg synes heller ikke vi skal gå fuldkommen amok over ham... både i jagten på at få ham, og i vreden over potentielt ikke at få ham.

​Jeg synes dog han var sindssyg mod os i de to opgør. Scorer to og kunne have haft 4. Sidste år scorede han hattrick på Camp Nou. Jeg synes ikke han er dårligere end Henry overhovedet. Men det er svært at fornemme Mbappes egentlige niveau, når han har spillet i en segunda liga i 5 år og PSG altid ryger tidligt ud af CL.
Bismo svaret på emne: #16 1 måned 1 uge siden
Perez skal træde i karakter og forklare ham, at det er nu eller aldrig. Han har tydeligvis en klar forventning om, at vi vil vente i 2-3 år mere, hvorfor det kan være en win-win at forlænge med PSG i år og så komme til Madrid senere i karrieren.

Mbappe er god, men han er ingen Ronaldo eller Messi. Det er for uværdigt at gå med på alle hans krav mht image rettigheder mm uden, at der er nogen afgørelse fra hans side. Han er desværre blevet en besættelse for klubben og det udnytter han maksimalt. 

Det er måske på tide, at slå en tyk streg under det hele og begynde at kigge andre steder.

​​
Dragam svaret på emne: #17 1 måned 1 uge siden

Ramos4 post=150062 skrev: @Dragam

Men omvendt vil hans mangel på ambitioner også virkelig overraske og skuffe mig. Han må kunne se at der aldrig er en spiller, der har fået Ballon d'Or mens han spillede i Ligue 1 - ret mig hvis jeg tager fejl - og at det nok heller ikke kommer til at ske lige foreløbig med den manglende konkurrence taget i betragtning.

Men igen, måske elsker han Paris højere end personlige titler, og igen fred være med det.

Med Ligue 1's niveau taget i betragtning er det ikke synderligt imponerende at Mbappe har scoret færre mål end Benzema. Og at Mbappe aldrig har været i nærheden af 40 mål som Ronaldo og Messi.

​Altså, jeg har før (til stor vrede for det øvrige forum) sagt, at jeg ikke ser Mbappe som så stort et talent, som mange gør ham til. Som jeg ser det er han mere eller mindre en klon af Thierry Henry (både i fysik, spillestil osv), og på nogenlunde samme niveau, eller lidt under - dvs på hylden lige under de allerbedste.

Han er jo ikke en ung Ronaldo Fenomeno, som satte verden i brand allerede som 19 årig.

Ingen tvivl om at han ville kunne bidrage i RM, men jeg synes heller ikke vi skal gå fuldkommen amok over ham... både i jagten på at få ham, og i vreden over potentielt ikke at få ham.
henrikcomn svaret på emne: #18 1 måned 1 uge siden
Bryder mig ikke om hans stjernenykker...

Lad ham blive i PSG og spilde sin karriere der imens han tjener ind til de næste 300 generationer. Det er heller ikke helt dumt.
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #19 1 måned 1 uge siden
​Mbappé's mother to
@KoraPlusEG
: “The two offers, that of PSG and Real, are almost identical. We will now await his decision.”

Mbappe’s mother: “There are no new meetings in order to negotiate Mbappe's future after, these are over.”
@KoraPlusEG

Kylian will have control of his image rights at Real Madrid.”
@KoraPlusEG

Mbappé's mother to
@KoraPlusEG
: “We have an AGREEMENT with Real Madrid AND PSG. Kylian will DECIDE.”

Konklusion = ingen ved en skid.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #20 1 måned 1 uge siden
Haaland ville have lavet 40-50 basser i Ligue 1, easy.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #21 1 måned 1 uge siden
@Dragam

Men omvendt vil hans mangel på ambitioner også virkelig overraske og skuffe mig. Han må kunne se at der aldrig er en spiller, der har fået Ballon d'Or mens han spillede i Ligue 1 - ret mig hvis jeg tager fejl - og at det nok heller ikke kommer til at ske lige foreløbig med den manglende konkurrence taget i betragtning.

Men igen, måske elsker han Paris højere end personlige titler, og igen fred være med det.

Med Ligue 1's niveau taget i betragtning er det ikke synderligt imponerende at Mbappe har scoret færre mål end Benzema. Og at Mbappe aldrig har været i nærheden af 40 mål som Ronaldo og Messi.
Dragam svaret på emne: #22 1 måned 1 uge siden

Ramos4 post=150059 skrev: Jeg tænker måske også at tanken om at Madrid er hans drømmeklub er lidt overdrevne. I virkeligheden var han vel bare Cristiano Ronaldo fan.

Mbappe har også et stort hjerte for Paris og fred være med det.

Men den måde han og hans "lejr" har kørt det her show på er for latterligt. Selv hvis han skulle komme nu, så sidder jeg ikke med den samme gode følelse.
Han virker mere som en helt almindelig spiller, der spiller hvor han synes det sportslige projekt er bedst (og fred være med det) end en spiller der brænder for Real Madrid. Jeg har det mere og mere "meh" med ham.

Det er også det indtryk jeg har, at han som så mange andre Real Madrid "fans", egentlig bare er cr7 fanboy.

Paris er hans hjemby, og cr7 er forlængst væk fra Madrid, så giver perfekt mening hvis han bliver i Paris.​
 
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #23 1 måned 1 uge siden
Jeg tænker måske også at tanken om at Madrid er hans drømmeklub er lidt overdrevne. I virkeligheden var han vel bare Cristiano Ronaldo fan.

Mbappe har også et stort hjerte for Paris og fred være med det.

Men den måde han og hans "lejr" har kørt det her show på er for latterligt. Selv hvis han skulle komme nu, så sidder jeg ikke med den samme gode følelse.
Han virker mere som en helt almindelig spiller, der spiller hvor han synes det sportslige projekt er bedst (og fred være med det) end en spiller der brænder for Real Madrid. Jeg har det mere og mere "meh" med ham.
Bismo svaret på emne: #24 1 måned 1 uge siden
Enig. Er ved at være træt af hele den her saga. For min skyld, har jeg det fint med, at han aldrig spiller i Madrid, hvis han ikke kommer i år.

Hvem kan garantere, at han ikke laver samme nummer igen om to år, og udnytter Madrid til at presse penge ud af PSG?
Kimbo svaret på emne: #25 1 måned 1 uge siden
​Jeg tror på ingen måde at PSG har tilbudt ham de rettigheder, det må være en and. Ligesom 90% af alle andre rygter der florerer i nutidens samfund.
Og så må jeg indrømme at jeg på ingen måde kan forstå hvis en spiller, som i forvejen er komplet loadet og på ingen måde kommer til at sulte i Madrid,
pludseligt skulle overveje 2 år mere i PSG. Hvis hans drøm er Madrid så er tidspunktet nu, og det er nu eller aldrig, uanset hvor mange penge PSG smider på bordet.
Bliver han pga. en fed løncheck, igen, kan han for mit vedkommende brænde i helvede og han skal aldrig trække i den hvide trøje efterfølgende.

Seneste artikler...

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.