Rodrygo om den europæiske Super Cup: Vi vil vinde alle finaler

Den 10. august skal Real Madrid møde Eintracht Frankfurt i den Europæiske Super Cup. I den forbindelse har Rodrygo givet et interview til UEFAs mediekanaler, hvor han udtaler sig om dysten.

Om opgøret siger Rodrygo:
- Jeg har aldrig spillet i en europæisk Super Cup. Jeg har kun spillet i den spanske Super Cup, og jeg synes, at det er skønt. Jeg vil foretrække at spille i den hvert år. Vi skal vinde Champions League for at gøre det, og jeg vil vinde Champions League hvert år. Det bliver meget særligt for mig. Når vi spiller i en finale, ønsker vi blot at vinde den uanset navnet på turneringen. Uanset om det er Super Cuppen, Champions League eller en anden turnering, går vi altid ud for at vinde. Det er vores holds mentalitet.

Om sin egen udvikling:
- Jeg har udviklet mig på alle områder. Hver dag træner jeg og arbejder for at forbedre mig som person og som spiller. Jeg er mere moden nu, jeg blander mig med ældre mennesker, som lærer mig meget. Det er det samme fra et spillemæssigt perspektiv; at lære fra de bedste spillere i verden. Jeg lærer og forbedrer mig hver dag.

Om Modric:
- Han hjælper mig virkelig. At spille med ham er så nemt på grund af den kvalitet, han har. Han er som en far for mig.

Om sin form:
- Jeg vil score flere mål hver dag, lave flere assists og spille mere. Jeg mener, at jeg forbedrer mig og spiller bedre hver sæson. Jeg synes, at jeg spillede godt i min første sæson, jeg kunne ikke spille meget i det andet år på grund af min alvorlige skade, og jeg var bedre i den tredje sæson. I den kommende sæson tror jeg, at jeg bliver endnu bedre end i de forrige sæsoner.

Seneste artikler...

Annonce