Mbappé: Real Madrid er en Ballon d'Or-maskine

RealMadrid Logo

Kylian Mbappé er blandt de 30 nominerede til Ballon d'Or 2022, men Qatar Saint-Germains nye sportsdirektør vedkender, at han i denne omgang er oppe imod overmagten i form af Karim Benzema, som er storfavorit til at løbe med den fornemmeste individuelle hæder i fodboldverden.

- Min top tre? Jeg går med Benzema, mig selv og Sadio Mané. Benzema har lige haft sit livs sæson i en alder af 34 år med afgørende præstationer i Champions League. Hvis han ikke vinder den, holder jeg op med at tro på Ballon d'Or for altid. Real Madrid er en Ballon d'Or-maskine.

Mbappé drømmer stadig om at vinde Ballon d'Or en dag, og han mener, at det sagtens kan lade sig gøre i QSG, selvom chancerne synes større udenfor de franske landegrænser historisk set.

- Det er vigtigt at holde fødderne på jorden, men jeg er overbevist om, at jeg en dag står med muligheden for at vinde Ballon d'Or i PSG. Det er hyklerisk, når spillere siger, at de er ligeglade med Ballon d'Or, da vi alle tænker på den.

Mbappé har aldrig været i top 3 i en Ballon d'Or-afstemning, og det er mere end tvivlsomt, at han forbedrer sin 4. plads fra 2018 i dette års Ballon d'Or-ræs, fordi spillere som Courtois, Vini Jr., Modric, Kevin de Bruyne etc. havde større individuelle sæsoner end franskmanden i 2021/22.

Seneste artikler...