Kepa: Jeg er vokset op med Casillas som forbillede

Efter præsentationen i går fik Kepa Arrizabalaga selv mulighed for at svare på spørgsmål om skiftet på det efterfølgende pressemøde, og herunder følger de vigtigste af målmandens ord.

Om skiftet overordnet:
- Det er en meget lykkelig og speciel dag for mig, for hele min familie, venner og kære. Jeg er glad og stolt over at være en del af Real Madrid. Det er en dag, jeg gerne vil nyde og dele med dem, der står mig nærmest. Det er et stolt øjeblik at være en del af Real Madrid med hele klubbens arv og historie. Jeg har altid fulgt LaLiga, og jeg er vokset op med at se Casillas stå på mål for Madrid. Han var en af mine forbilleder, og når jeg så Madrid, var det ham, jeg kiggede på. Det er en stor, historisk klub, og jeg er stolt over at høre til den.

- Jeg kommer her mere moden og i en af de bedste perioder i min sportslige karriere efter et fantastisk år. Jeg er klar til udfordringen. Jeg kan forsikre om, at jeg aldrig vil mangle engagement og hårdt arbejde. Det har været nogle intense dage, men da jeg fik mulighed for at slutte mig til Real Madrid, var jeg helt sikker.

Kepa var tæt på at være på plads hos Bayern München, men henvendelsen fra Real Madrid fik ham på andre tanker. Selv siger han:
- Det var en meget nem beslutning. Jeg havde andre tilbud fra store klubber, men da jeg fik at vide, at jeg havde denne mulighed, gik det hele ret hurtigt og nemt. Jeg fik et opkald efter træning for et par dage siden, og så begyndte det. Alt gik meget hurtigt derfra. Den første person, jeg fortalte det til, var min kone. Jeg var sammen med hende, og vi var meget glade.

Om Courtois:
- Jeg har talt med Courtois, og han gennemgår den værste ting i fodbold: skader. Jeg vil sende ham en masse styrke, mod og de bedste ønsker om hurtig bedring. Forhåbentlig vil han snart være tilbage på banen.

Om at skulle spille for Real Madrid, som han selv har omtalt som ”Europas konge”:
- Jeg føler ikke pres på grund af den sætning, jeg sagde, jeg tænker stadig det samme. Jeg var ikke hos Real Madrid, og alligevel mente jeg, at de var de bedste, og det gør jeg stadig. Da jeg var i Chelsea, spillede vi mod dem i de sidste tre Champions League-kampagner, og jeg syntes, de var de bedste, fordi jeg oplevede det. Det er vi alle enige om.

Om at være hos Real Madrid på en lejeaftale:
- Det er første dag i dag, og jeg er her på lån, men vi vil have tid, og vi får at se, hvad der sker. Jeg håber, at jeg kan blive på grund af mit hårde arbejde og præstationer.

Seneste artikler...